Altijd & overal tussen de tanden reinigen met Stim-U-Dent tandenstokers!

Over Stim-U-Dent

STIM-U-DENT staat bekend om de kwalitatief hoogstaande tandenstokers, gemaakt van het unieke hout van de Amerikaanse Lindeboom. Voor de tandenstokers wordt de bast van deze boom gebruikt. De tandenstokers hebben een speciale driehoekige vorm.

Door deze vorm, de zachtheid en buigzaamheid van het hout, kan het zich nog beter aanpassen en het gebit nog beter reinigen. Met de STIM-U-DENT tandenstokers bereik je zo ook delen van het gebit waar de tandenborstel niet kan komen en is hiermee een perfecte aanvulling op het dagelijkse poetsen.


 

6 redenen waarom tandartsen en mondhygiënisten Stim-U-Dent aanbevelen:

1. Het hout
Gemaakt van uniek hout dat maar op 1 plek ter wereld te vinden is en groeit in een moerassig natuurreservaat dat de ideale structuur en flexibiliteit van het hout genereert. De unieke houtstructuur die zo ontstaat voor de Stim-U-Dent tandenstokers blijkt met ander hout niet te evenaren. Het duurzame hout is biologisch afbreekbaar en komt uit beheerde bossen.

2. De driehoekige vorm
Ontworpen in de vorm van een gelijkmatige driehoek, passen de Stim-U-Dent tandenstokers perfect tussen je tanden. Door de punt van de driehoek tegen het tandvlees en tussen de tanden te plaatsen, verwijder je tandplak en masseer je het tandvlees in één beweging.

3. De taps toelopende punt
De taps toelopende punt past altijd goed tussen je tanden, ongeacht hoe lang of kort die ruimte is. Perfect voor het verwijderen van etensresten en tandplak voordat het zich tot tandsteen kan vormen.

4. Ze stimuleren je tandvlees
Stim-U-Dent tandenstokers zorgen ook voor een masserende werking van het tandvlees. De bewegingen van het stoken stimuleren de bloedstroom naar je tandvleesweefsel, waardoor ook uw tandvlees gezond blijft - de basis van een gezond gebit.

5. Ze zijn veilig
De flexibiliteit van het hout betekent dat Stim-U-Dent tandenstokers zullen buigen of breken als u te hard duwt - ze zullen nooit de tanden verschuiven of beschadigen. (Probeer het niet met een conventionele houten tandenstoker!)

6. Je zult ze ook echt gebruiken
Met Stim-U-Dent tandenstokers ben je niet gebonden aan je wastafel. Verwijder tandplak en etensresten na elke maaltijd, tijdens het telefoneren, tv kijken, in de auto, voordat je naar bed gaat. Altijd en overal.